ΤΕΣΤ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ  (TestDrive)

Κάνε ένα τεστ παρόμοιο με το επίσημο τεστ στο οποίο θα εξεταστείς!

 

Δεν είναι κατάλληλο το Τεστ σημάτων με τυχαία τεστ στα σήματα (testdrive)Να θυμάσαι όμως, πως τα τυχαία τεστ,

είναι κατάλληλα για να διαπιστώσεις τις επιδόσεις σου, όχι για να εκπαιδευτείς.

Φυσικά θα δεις κάποια βελτίωση κάνοντας ξανά και ξανά τυχαία τεστάκια αλλά η βελτίωση αυτή θα είναι δυσανάλογη με τον χρόνο και τον κόπο που θα έχεις δαπανήσει και κανείς δεν θα μπορεί να σου εγγυηθεί ότι θα περάσεις τις θεωρητικές  εξετάσεις σου για την απόκτηση διπλώματος! Οι λόγοι πολλοί…

 

 

Είναι λάθος τα τυχαία τεστ στα σήματα with testdrive random test

 

Θα συναντάς τα ίδια τεστ και τα ίδια σήματα ξανά και ξανά!Γιατί είναι λάθος να κάνουμε εξάσκηση με τυχαία τεστ;

1) Δεν είναι σίγουρο ότι θα σου βγουν όλες οι ερωτήσεις του βιβλίου ακόμα και μετά από πολλά τεστ. Θα πρέπει επίσης να σκεφτείς, ότι κάποιες ερωτήσεις, θα πρέπει να τις δεις δύο και τρεις φορές τουλάχιστο!

2) Είναι σίγουρο ότι θα δεις πάρα πολλές ερωτήσεις περισσότερες φορές από όσες χρειάζεσαι όπως την πινακίδα «επικίνδυνη δεξιά στροφή».

3) Οι εύκολες ερωτήσεις είναι 3 φορές περισσότερες από τις δύσκολες, οπότε θα έχεις 3 φορές περισσότερες πιθανότητες να τις συναντάς σε κάθε τεστ. Θα σου συμβαίνει δηλ κάθε φορά το αντίθετο από αυτό που χρειάζεσαι! Θα συναντάς τις δύσκολες ερωτήσεις του κώδικα σπάνια, ενώ τις εύκολες πάρα πολύ συχνά!

4) Δεν θα ξέρεις πότε είσαι έτοιμος για τις εξετάσεις σου. Δεν μπορείς να στηριχτείς στα τελευταία 5 τεστάκια όπου απάντησες σωστά σε όλες τις ερωτήσεις, διότι είναι πολύ πιθανό να έπεσαν εύκολες ερωτήσεις μια και οι πιθανότητες είναι περισσότερες και να βγάλεις λάθος συμπεράσματα! Αυτό που συμβαίνει συνήθως, είναι την ημέρα των εξετάσεων να πέσουν  2-3 ερωτήσεις (όχι παραπάνω) που πιθανόν δεν θα θυμάσαι, διότι τις συνάντησες στα πρώτα σου τεστ, τις απάντησες λάθος και δεν τις συνάντησες πάλι! Τα τυχαία τεστ δεν το γνωρίζουν αυτό ώστε να στις εμφανίσουν αρκετές φορές μέχρι να τις εμπεδώσεις!

 

​Ας αφήσουμε να μιλήσουν οι αριθμοί:

Μόνο το 25% των μαθητών περνάει με την πρώτη ακολουθώντας την μέθοδο, εξασκούμε με τυχαία τεστάκια testdrive, διαβάζω βιβλίο!

Το 99% των μαθητών που εφάρμοσαν την μέθοδο του Testkok.gr ( Τεστ Προόδου - Τεστ Λαθών ) πέρασαν με την πρώτη, με λιγότερο κόπο και σε λιγότερο χρόνο!

 

Η επιλογή είναι δική σου…

 

 

Τεστ σημάτων με τυχαία τεστ στα σήματα (testdrive)

 

Το Testkok.gr είναι η μόνη εφαρμογή στο διαδίκτυο, που παράγει αξιόπιστα τεστ σημάτων, τα οποία συμφωνούν απόλυτα με την δομή του επίσημου τεστ υπουργείου! Πολλοί νομίζουν ότι τα τεστ αυτά είναι εντελώς τυχαία. Ο εκπαιδευτής σου γνωρίζει, ότι κάθε επίσημο τεστ περιλαμβάνει ερωτήσεις απ΄ όλα τα κεφάλαια. Αν ήταν εντελώς τυχαίο, υπήρχε περίπτωση κάποιο τεστ, να μην περιέχει ερωτήσεις από μία ενότητα, όπως για παράδειγμα ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Για να μη συμβεί αυτό και να εξεταστείς σωστά σε όλη την ύλη, το επίσημο τεστ διαθέτει κάποιο πρόγραμμα, που επιλέγει τυχαίες ερωτήσεις αλλά από όλη την ύλη σε σωστή αναλογία. Αυτό το πετυχαίνει εμφανίζοντας κάθε ενότητα (ομάδα ερωτήσεων) σε συγκεκριμένα πάντα σημεία. Πχ. η ερώτηση ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ 48 στο επίσημο πρόγραμμα του υπουργείου εμφανίζεται πάντα στην ερώτηση 13 και πάντα στην ερώτηση 13 όσα τεστ και να κάνουμε θα συναντούμε μόνο διασταυρώσεις ενώ τις πινακίδες θα τις συναντούμε μόνο στις ερωτήσεις από 3 έως 11!

Στα υπόλοιπα τεστ που θα βρεις στο ίντερνετ ( testdrive ) θα συναντάς την ίδια ερώτηση σε διαφορετικά σημεία. πχ. το ΣΤΟΠ μπορεί να το συναντήσεις στην πρώτη ερώτηση αλλά μπορεί και στην ερώτηση 13 . Οι αλγόριθμοι που έχουν δημιουργήσει οι προγραμματιστές, είναι εντελώς διαφορετικοί από το επίσημο πρόγραμμα του υπουργείου! Η διαφορά είναι ότι θα χρειαστεί να κάνεις πολύ περισσότερα τεστ για να πετύχεις όλες τις ερωτήσεις τουλάχιστο μία φορά!